Pure knettersuiker 0,65kg
Artikelnummer: 9130653
€ 15,88 / Doos .65 Kilogram
€ 14,57 (excl. btw)
Op voorraad
Voeg toe aan wensenlijst
- Op werkdagen voor 14:30 besteld, dezelfde dag verzonden
- De beste producten voor de laagste prijs
- Samen bakken we blij, denk mee met de invulling van ons assortiment
- Gratis verzending vanaf € 50,-
Productomschrijving
POPPING CANDY DARK CHOCOLATE COATED
Mona Lisa introduceert Popping Candy, met een dikkere chocoladecoating dan ooit tevoren. Ze smelten in je mond en beginnen dan te knetteren. Gebruik ze om je gebakjes en desserts extra verrassend te maken!
Advies of hulp nodig?
Neem contact met ons op
+31 (0) 88 202 3299
Customerservice@bakenco.nl

Specificaties
glutenbevattende granen | Kan bevatten |
---|---|
tarwe | Niet opgegeven |
rogge | Niet opgegeven |
gerst | Niet opgegeven |
haver | Niet opgegeven |
spelt | Niet opgegeven |
khorasantarwe | Niet opgegeven |
schaaldieren | Bevat niet |
ei | Kan bevatten |
vis | Bevat niet |
pinda's | Bevat niet |
soja | Bevat |
melk | Bevat |
noten | Kan bevatten |
amandelen | Niet opgegeven |
hazelnoten | Niet opgegeven |
walnoten | Niet opgegeven |
cashewnoten | Niet opgegeven |
pecannoten | Niet opgegeven |
paranoten | Niet opgegeven |
pistachenoten | Niet opgegeven |
macadamianoten | Niet opgegeven |
selderij | Bevat niet |
mosterd | Bevat niet |
sesam | Bevat niet |
sulfiet (E220 - E228) | Bevat niet |
lupine | Bevat niet |
weekdieren | Bevat niet |
Ingrediënten | fondant chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA lecithine) ; knettersnoep (suiker, glucose, MELK suiker, schuimmiddel: E290, rijstzetmeel) ; suiker ; cacaopoeder ; glansmiddel: E904 ; glansmiddel: E414 |
---|
Netto gewicht | 0.65 kg |
---|---|
Netto inhoud | 0.65 kg |
Energie (kJ) | 1870.0 |
---|---|
Energie (kcal) | 447.0 |
Vet totaal (g) | 16.4 |
waarvan verzadigd vet (g) | 10.0 |
Koolhydraten totaal (g) | 68.0 |
waarvan suikers (g) | 59.0 |
Eiwit totaal (g) | 3.8 |
Zout (g) | 0.01 |
Beoordelingen
Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.