AAN ALLE BROODBAKKERS; HIER MOET JE ZIJN!

VIENNOISERIE
Naar het assortiment
EXTRA SMAAKVOL
Naar het assortiment
WERELDSE BRODEN
Naar het assortimentBrood bakken, klinkt misschien wat ingewikkeld maar is het niet. Ga je voor een lekker luchtig brood, een simpel brood of aan de slag met desem? Hier vind je leuke inspiratie, alle benodigdheden en natuurlijk de lekkerste broodrecepten. Toe aan wat meer uitdaging? Ga dan naar Extra smaakvol en ontdek wat nog meer mogelijk is met brood. Want het lekkerste brood bak je natuurlijk zelf!

Oe la la, voor deze Brabantse lekkernij mag je lekker uitpakken met je brood bak skills. Naast het deeg goed kneden en lekker laten rijzen, is de vulling van het worstenbroodje minstens net zo belangrijk. Hét voordeel wanneer je 'm zelf maakt? Je kan gaan voor de klassieker met gehakt maar je maakt het broodje net zo makkelijk én lekker vega! Wij zijn benieuwd naar jouw versie!
Bekijk het receptONZE FAVORIETE SNIJMAATJES

Bak zelf een overheerlijk brood met een zuurdesemstarter die je iedere dag een beetje ziet groeien en veranderen. Een redelijk eenvoudig recept dat vraagt om een geduldige aanpak.
Bekijk het receptWalnoten halve handcracked
Op voorraad
Deegrijsmand 1.000g (Ø 220 mm)
Op voorraad
TIP VAN DE MAAND
Brood kun je het beste snijden als het wat meer afgekoeld is. Zo voorkom je dat je het brood platdrukt.
Én gebruik voor optimaal gemak een kartelmes. Hierdoor kun je het brood als het ware meer 'zagen' dan snijden.

Van een simpel ontbijt, naar een culinair recept. Maak van jouw yoghurt met granola een waar feest. Hoe? Door jouw favorieten ingrediënten zoals espresso, noten, mandarijn en haver te gebruiken. En het beste aan dit recept is dat je er iedere keer een andere draai aan kunt geven. Vervang de noten, voeg cranberries toe of laat de espresso weg.
Bekijk het receptBROODBAKKERS OPGELET!
Brood bakken kan je zelf! Ga je aan de slag met een heerlijk luchtig brood, een makkelijk en simpel brood of toch voor een desem? Wij hebben alle broodnodige ingrediënten en bakmaatjes voor je in huis!
Oe la la, voor deze Brabantse lekkernij mag je lekker uitpakken met je brood bak skills. Naast het deeg goed kneden en lekker laten rijzen, is de vulling van het worstenbroodje minstens net zo belangrijk. Hét voordeel wanneer je 'm zelf maakt? Je kan gaan voor de klassieker met gehakt maar je maakt het broodje net zo makkelijk én lekker vega! Wij zijn benieuwd naar jouw versie!
Bekijk het receptONZE FAVORIETE SNIJMAATJES

Bak zelf een overheerlijk brood met een zuurdesemstarter die je iedere dag een beetje ziet groeien en veranderen. Een redelijk eenvoudig recept dat vraagt om een geduldige aanpak.
Bekijk het receptWalnoten halve handcracked
Op voorraad
Deegrijsmand 1.000g (Ø 220 mm)
Op voorraad
TIP VAN DE MAAND
Brood kun je het beste snijden als het wat meer afgekoeld is. Zo voorkom je dat je het brood platdrukt. Én gebruik voor optimaal gemak een kartelmes.

Van een simpel ontbijt, naar een culinair recept. Maak van jouw yoghurt met granola een waar feest. Hoe? Door jouw favorieten ingrediënten zoals espresso, noten, mandarijn en haver te gebruiken.
Bekijk het recept