AAN ALLE CHOCOLADEMAKERS; HIER MOET JE ZIJN!

Bonbons
Ik ga bonbons maken
Taart & gebak
Aan de slag met chocoladetaart
Repen
Ik ga chocorepen makenChocolade, wie houdt er niet van? En wat is er leuker dan zelf chocolade maken.
Ga aan de slag met de nieuwste chocolade recepten, de mooiste vormen en de lekkerste smaken. Want voor een chocoladereep kies je natuurlijk alleen voor de beste chocolade, met de beste cacao. En of je nu gaat voor puur, melk, wit of daar tussenin, wij hebben een breed assortiment producten om de lekkerste chocolade te maken. Begin je voor het eerst? Bekijk dan vooral onze lekkere chocoladerecepten en inspirerende blogs!

Jaa er gaat niks boven zelfgemaakte bonbons, heerlijk om te maken en nog lekkerder om te eten. Deze bonbon met blauwe bes en pindakaas heeft wat betreft smaken het heerlijk frisse van het voorjaar door de vruchtenganache en is ook nog lekker stevig door de pindakaas. Een ultiem snoepje voor bij de koffie.
Deze bonbons wil ik maken!Callets W2 wit glaceer 2,5kg
Op voorraad
Callets 823 melk glaceer 2,5kg
Tijdelijk niet leverbaar
Cacaoboter in druppelvorm
Op voorraad
ONZE FAVORIETE CHOCOLADEVORMEN
Chocoladevorm amerik. truffel
Op voorraad
Chocoladevorm bubbles (lucht)
Op voorraad

Wellicht niet het leukste klusje om te doen, maar zeker een belangrijke: het schoonmaken van je vormen! Net na het maken van jouw lievelingschocolade zit je waarschijnlijk niet te wachten op nog een schoonmaaksessie. En toch raden wij je dit aan om te doen. Waarom? Omdat je natuurlijk wil dat je volgende batch net zo mooi wordt als de laatste.
Ik ga schoonmaken!TIP VAN DE MAAND
Bewaar je chocolade liever niet in de koelkast. Alhoewel dit wellicht een logische keuze lijkt, houdt chocola niet van de koelkast. Door de kou en het vocht uit de koelkast, kan de smaak en structuur van de chocola aantasten. Bewaar je chocolade liever op een donkere plek, bijvoorbeeld in een keukenkastje.

Maak je eigen chocolade repen met nootjes! Smelt je favoriete chocolade smaak au bain marie in een vuurvaste kom. Zodra alle chocola gesmolten is, stort je de chocola in een mal of op een vel bakpapier. Zorg ervoor dat je ongeveer even grote repen maakt. Strooi hier vervolgens nootjes overheen en laat goed uitharden in de koelkast. Daarna is het smullen maar!
Bekijk assortimentCHOCOLADEMAKERS OPGELET!
Ga aan de slag met je eigen chocolade! Of je nu voor puur, wit, melk of andere chocolade gaat, wij hebben het voor je in huis. Bekijk ons brede assortiment en ga aan de slag voor de lekkerste chocolade bonbons, repen of gebak.

Jaa er gaat niks boven zelfgemaakte bonbons, heerlijk om te maken en nog lekkerder om te eten. Deze bonbon met blauwe bes en pindakaas heeft wat betreft smaken het heerlijk frisse van het voorjaar door de vruchtenganache en is ook nog lekker stevig door de pindakaas. Een ultiem snoepje voor bij de koffie.
Deze bonbon wil ik maken!Callets W2 wit glaceer 2,5kg
Op voorraad
Cacaoboter in druppelvorm
Op voorraad
Callets 823 melk glaceer 2,5kg
Tijdelijk niet leverbaar
ONZE FAVORIETE CHOCOLADEVORMEN
Chocoladevorm amerik. truffel
Op voorraad
Chocoladevorm bubbles (lucht)
Op voorraad

TIP VAN DE MAAND
Dit kan een tip zijn over het opmaken van een toetjesbord, het mooi maken van een tafel, hoe je de beste ijsbolletjes schept of hoe je iets het beste kunt bewaren.

Ga zelf aan de slag met chocolade en maak je eigen heerlijke chocoladereep met nootjes! Smelt je favoriete chocoladesmaak au bain marie en stort vervolgens in een mal of op een vel bakpapier. Versier je chocolade met nootjes en verspreid goed over je chocola. Laat je reep goed uitharden en dan smullen maar!
Bekijk assortiment