Toetjes, oftewel desserts, wie is er niet gek op? En of je nou een geboren toetjesmaker bent of niet, toetjes maken kunnen we allemaal.
Alleen de een pakt net iets meer uit en gaat voor een ingewikkeld recept en de anders kiest voor de makkelijke en snelle toetjes. Hoe dan ook, wij hebben in alles in huis voor de meest lekkere toetjes!
Een echte voorjaars klassieker, de citroen meringuetaart. Voor liefhebbers van zoetzuur is deze taart een match made in heaven. Het friszure van de citroen is namelijk echt een hemelse combinatie met die zoete en plakkerige dot meringue bovenop de taart. Ga dus lekker aan de slag met het recept en vier de lente!
Bekijk het receptHeerlijk voor in de zomer ter verkoeling of gewoon om een maaltijd mee af te sluiten. We hebben het natuurlijk over ijs! Met ijs kun je veel kanten op, maar wij kozen voor een klassieker die nog steeds te vinden is in de top 10 meest populaire ijssmaken: Pistache-ijs! Wij delen graag ons recept met jou. En geen paniek! Ook zonder ijsmachine kun je dit recept op de desserttafel toveren. Goed voor je spierballen en leuk om mee bezig te zijn.
Bekijk het receptHet perfecte ijsbolletje opscheppen? Dat doe je zo. Haal van te voren het ijs vast een paar minuten uit de vriezer. Zo is het ijs net wat zachter en kan je een mooi bolletje scheppen. Ook kan je je ijsschep even kort onder de warme kraan houden. Hierdoor glijd je makkelijk door het ijs en laat het bolletje direct los.
Jaa er gaat niks boven zelfgemaakte bonbons, heerlijk om te maken en nog lekkerder om te eten. Deze bonbon met blauwe bes en pindakaas heeft wat betreft smaken het heerlijk frisse van het voorjaar door de vruchtenganache en is ook nog lekker stevig door de pindakaas. Een ultiem snoepje voor bij de koffie.
Bekijk het receptToetjes, wie houdt er niet van? Of je nu een ervaren toetjesmaker bent of liever voor de makkelijke en snelle toetjes kiest, wij hebben alles in huis voor de meest lekkere toetjes!
Een echte voorjaars klassieker, de citroen meringuetaart. Voor liefhebbers van zoetzuur is deze taart een match made in heaven. Het friszure van de citroen is namelijk echt een hemelse combinatie met die zoete en plakkerige dot meringue bovenop de taart. Ga dus lekker aan de slag met het recept en vier de lente!
Bekijk het receptHeerlijk voor in de zomer ter verkoeling of gewoon om een maaltijd mee af te sluiten. We hebben het natuurlijk over ijs! Met ijs kun je veel kanten op, maar wij kozen voor een klassieker die nog steeds te vinden is in de top 10 meest populaire ijssmaken: Pistache-ijs!
Bekijk het receptDit kan een tip zijn over het opmaken van een toetjesbord, het mooi maken van een tafel, hoe je de beste ijsbolletjes schept of hoe je iets het beste kunt bewaren.
Jaa er gaat niks boven zelfgemaakte bonbons, heerlijk om te maken en nog lekkerder om te eten. Deze bonbon met blauwe bes en pindakaas heeft wat betreft smaken het heerlijk frisse van het voorjaar door de vruchtenganache en is ook nog lekker stevig door de pindakaas. Een ultiem snoepje voor bij de koffie.
Bekijk het recept